Udgivet i Sommersjov

Sommerferie med familien - 5 forslag til børnevenlige destinationer

Af Vandgevær.dk

Når vejret bliver varmere og sommerferien nærmer sig, er der ofte ikke noget mere fristende end tanken om sand mellem tæerne, lyden ad de blå bølger og en is i hånden, samt tanken om et velfortjent afbræk fra den ellers travle hverdag hvor man kan bruge tid med sin familie.

Måske ønsker man at tage sydpå for at nyde varmen, nyde ferien i de danske omgivelser, eller noget helt tredje, hvor det samtidigt kan være svært at finde et sted, hvor der er noget for hele familien. Herunder får du 5 forslag til børnevenlige destinationer, så du kan tage hele familien med på en uforglemmelig sommerferie.

Gardasøen

Gardasøen er en oplagt mulighed til et sted at holde sin sommerferie, hvor både børn og voksne er i fokus. Gardasøen som vel og mærke ligger i Italien, er Italiens største sø, hvor der ligger mange campingpladser og hoteller langs bredden. Du befinder dig samtidigt i et fantastisk område tæt på hyggelige byer, hvor du samtidigt har mulighed for at tage på dagsturer ind til Venedig og se en by i vand, hvor man kan tage en sejltur rundt i kanalerne, eller måske ønsker du at tage en tur ind til Verona for at opleve, hvor den famøse historie Romeo og Julia, skrevet af Shakespeare, udspillede sig.

Ønsker man derimod blot en badeferie med hele familien, er Gardasøen også den helt perfekte mulighed for ren afslapning. En oplagt mulighed kan være at slå sig ned på en af de mange campingpladser, hvorpå i kan tage en dukkert i poolen, og hvor man ofte finder underholdning for både store og små.

Santorini

Tag børnene med til middelhavets smukkeste ø. Den græske ø Santorini byder på de mest fantastiske oplevelser, hvor du er omgivet af de famøse hvide kalkhuse med det blå tag. Her finder i strande med sort lavasand, hvor i kan bruge flere dage ved vandet, få jer en dukkert og nyde den varme sol.

Santorini byder desuden på et udvalg af seværdigheder, hvor den forbløffende natur og det dramatiske landskab nok er det mest i øjenfaldende vartegn, som man har muligheden for at udforske. Du finder her også idylliske små landsbyer, der er værd at tage et kig forbi, hvor hele familien samtidigt kan nyde godt af shopping og diverse restauranter. Se og læs mere om rejser til Santorini og book jeres næste sommerferie allerede i dag!

Østrig

Ønsker man at naturen og omgivelserne skal være omdrejningspunktet for familieferien, er Østrig den oplagte mulighed. Østrig har en fascinerende kultur, der er spændende for både børn og voksne at gøre sig klog på, hvor naturen virkelig kommer i fokus.

Man har her mulighed for at udforske de fantastiske parker og naturområder med enestående dale, vandfald og søer eller tage familien med på en helt igennem fantastisk vandretur hvor de høje bjerge pryder horisonten. Man kan samtidigt også sagtens finde plads til shopping og lækre måltider i nogle af Østrigs charmerende og historiske byer.

Stockholm

Stockholm er en perfekt mulighed for dig, der ønsker at tage familien med på en storbyferie, hvor der samtidigt er plads til at børnene, kan tage del i det sjove, uden at skulle hives rundt gennem trafik, folkemængder og shoppingture, der måske ikke lige ligger øverst på listen over, hvad de helst vil bruge sommerferien på. Stockholm er, som en af de mindre storbyer, en fantastisk mulighed for at i kan tage på sightseeing og udforske en by med liv og muligheder.

Der findes her flere forlystelsesparker og museer, hvor du også kan tage børnene med på en spændende sejltur eller kanalrundfart, hvor man kan stå af og på ved de forskellige attraktioner. Stockholm er perfekt til dig, der ønsker en ferie for både store og små, med oplevelser og kultur på høj plan.

Bornholm

Skal ferien foregå i Danmark, eller er man blot åben for forskellige ideer, hvor naturen og den klassiske skønhed spiller en stor rolle, rykker Bornholm hurtigt op på toppen af listen. Bornholm er en sand dansk ferieø, hvor der er noget at se og lave for hele familien. På Bornholm finder du en enestående natur, charmerende byer, historiske ruiner og meget andet. Bornholm kendes også som klippeøen og solskinsøen, hvilket også ligger op til at den smukke natur bestemt er et 'must' at udforske, hvis man vælger at ferien går hertil.

Du finder fantastisk klipper, Ecco dalen og rokkestenen, der er nogle af Bornholms mest kendte vartegn, som både børn og voksne kan nyde godt af. Samtidigt kan man tage en tur forbi Hammershus og se de flotte ruiner og resterne af den forhistoriske fortælling, der har udspillet sig på stedet. Til sidst er det en oplagt mulighed at nyde en gåtur i de charmerende bornholmske byer, med en krølle bølle is i den ene hånd og børnene i den anden.

Find det du mangler på vandgevær.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 407 produkter fra mere end 47 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 587 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-21 08:59:50.

5
Produkttyper
407
Produkter
16
Brands
47
Forhandlere
587
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.