Udgivet i Sommersjov

Keder børnene sig på ferien? Her er 7 sjove aktiviteter I kan fordrive tiden med

Af Vandgevær.dk

At bruge alle 365 dage samme sted, kan forårsage økuller hos mange. Trænger I til en afbræk på hverdagen, er det at tage på ferie den oplagte mulighed for danskerne.

Med børnenes ferie nærmende, kan I allerede begynde at tænke over den næste feriedestination; skal det være storbyferien, den store oplevelse i naturen, ferien ved poolen eller noget helt andet? Uanset hvad I vælger, handler det om at I får nogle gode oplevelser og du, som forælder, også får slappede af.

Rejser du med små børn, kan det være svært at ikke at være på dupperne hele tiden. Har børnene en masse krudt og keder sig, kan I finde inspiration til sjove lege og aktiviteter til hele familien her.

Bræt- og kortspil

At spille bræt- og kortspil er og forbliver altid de klassiske og hyggelige aktiviteter, I kan lave sammen som familie. Indenfor brætspil er muligheder uendelige, og derfor kan man altid finde et spil passende til børnene uanset alder.

Har du meget små børn med på rejsen, er det nok bedst at forholde sig til de mere simple spil som Ludo eller en omgang Fisk. Rejser du derimod med større børn, kan I nemt fordrive tiden med mere strategiske spil som Skak, Matador eller Trivial Pursuit.

Den sikre løsning er dog Uno, som alle, uanset alder, kan være med på.

Lav en ferie-scrapbog

Scrapbog er ikke kun sjove at lave, men også hyggelige at have til at opbevare alle ens minder. I kan med fordel lave en scrapbog til ferien, så I altid kan kigge tilbage til jeres gode oplevelser.

For at personliggøre scrapbogen og gøre den endnu mere speciel, kan I indsætte andet end kun billeder; det kunne være alt fra en flot sten, I har fundet eller en tegning af feriens omgivelserne lavet af jer alle eller børnene.

Tiden fordrives nemt, når man sidder koncentreret og optaget i deres kreative projekter.

Vandkamp

Tager I på ferie et varmt sted, er det oplagt at I skal finde vandpistolen frem og have en vandkamp. Der er ikke noget stærkere end en vandkamp, der kan bringe ens legehjerte frem. Gør en oplevelse ud af det og giv den fuld gas med vandspande og vandgeværer.

I kan også bruge vandballoner - her skal I bare huske efterfølgende at rydde alle de små plastikstumper op så I ikke efterlader dem på jorden.

Er I mange, kan I opdele jer i hold og lave regler – og er I få, kan det bare være alle mod alle. Med en god vandkamp, kan I være sikker på at få brændt en masse krudt af og samtidigt grinet en masse.

Lege med bolde

Tiden kan altid fordrives med en bold – uanset om man er til sport eller ej. Er fodbold ikke lige jeres kop te, findes der mange andre boldspil, I kan vælge imellem. Køber I en skumbold, kan I lege stikbold.

Er I mange til at deltage og arealet er til det, kunne Høvdingbold være en sjov mulighed. Med boldlege er der selvfølgelig nogle standardregler, man skal forholde sig til – men lad det ikke begrænse jer til at selv lave egne tilføjelser eller versioner, som gør legene mere morsomme.

Gemmeleg

Endnu en klassik leg er gemmeleg. Er jeres feriebolig eller udeområde stort, kan I med garanti fordrive tiden med at finde sjove og kreative gemmesteder.

En god påmindelse vil være at afgrænse området for hvor man må gemme sig, og udforske området inden I går i gang, så ingen farer vildt under legen.

Gæt og grimasser

Udfold jeres evner i skuespil i en omgang Gæt og grimasser. Legen er meget simpelt og kan leges alle steder; det eneste I skal bruge, er papir og blyant. På papirerne skriver I en række forskellige aktiviteter ned, som en deltager skal mime.

Eksempelvis kan en opgave hedde: en mand taler i telefon, mens han går over en bro. Det kan være en god idé at aftale sværhedsgraden af mime-opgaverne, før I begynder – ellers er det kun fantasien, der sætter grænser.

Det er mest optimalt at spille Gæt og grimasser, hvis I er nok personer til at dele jer op i hold og konkurrere mod hinanden.

Origami

Tiden fordrives nemt, når man er i det kreative hjørne. Origami er en japansk papirfoldekunst, hvor man folder et stykke papir til, det eksempelvis ligner en ting eller et dyr. Nogle mønstre er nemmere at folde end andre – for eksempel er tranen et af de nemme og populære mønstre.

For at finde vejledning til foldningen eller blot sætte gang i kreativiteten, findes der masser af læsevenlige guides på internettet, som er lige til at finde.

Find det du mangler på vandgevær.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 423 produkter fra mere end 48 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 631 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:09:50.

5
Produkttyper
423
Produkter
48
Forhandlere
631
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.