Udgivet i Sommersjov

Hvilken julekalender skal dit barn have i år? Her er 5 gode bud

Af Vandgevær.dk

Nu er det snart ved at være den tid på året, hvor dagene bliver kortere og koldere. Hvilket også betyder, at det snart er tid til at købe juletræ og pynte op med julelys, julekranse og hvad end man kan finde på. I forbindelse med at vi snart går juletiden i møde, er der nogle ting man som forældre skal sørge for, for at holde julens magi i live.

En af disse ting er en julekalender til ens børn, som kan være med til at skabe den helt rette julestemning. Udover at en julekalender kan benyttes som en spændende nedtælling til Juleaftensdag, så kan de også være super sjove. 

Der er rigtig mange forskellige slags og udgaver af julekalendre, man kan vælge imellem til sit barn. Dette kan godt blive lidt uoverskueligt, og trættende som forældre gå på jagt efter. Dog er der hjælp at hente. Hvis du som forældre ikke ved hvor du skal starte din søgen, og kunne være interesseret i at finde en julekalender til dit barn. Så læs med videre i denne tekst og få en masse gode bud på hvilken julekalender dit barn skal have i år. 

Den klassiske julekalender

Hvis man er på helt bar bund som forældre, så er det en god ide at investere i den helt klassiske og simple julekalender. Nemlig chokolade julekalenderen, som er en sikker vinder hos de fleste børn. 

En klassisk julekalender fyldt med 24 stykker chokolade, er nemlig super lækkert. Især hvis man har et barn med en sød tand. Der er efterhånden kommet mange forskellige udgaver af chokolade julekalendere, så helt simpelt bliver det alligevel ikke. Det er dog blevet simplere og nemmere at finde en julekalender, der passer til lige netop dit barns smag. Man kan nemlig få alt fra mælkechokolade til lækker Dumle chokolade. Samt købe chokolade kalendere, hvor chokoladen er støbt og formet forskelligt, hvilket kan være sjovt for yngre børn. 

Den klassiske julekalender er altså et super godt og sikkert bud på en julekalender til et barn med en sød tand. 

Til dit barn der ikke kan lide chokolade

Hvis nu dit barn ikke kan lide chokolade, så ikke gå i panik. Der er nemlig også mange andre gode bud derude. Et af dem er en slik julekalender, som man ofte heller ikke går helt galt i byen med. 

Med en slik julekalender, kan man også gøre det lidt mere spændende for sit barn. Der er nemlig nogle forhandlere, der tilbyder at man selv kan vælge hvilket slik der skal være i hver låge. Dette betyder altså at dit barn får en ny og smagfuld overraskelse hver eneste dag. Dog kan man også gøre det simpelt og nemt for sig selv som forældre, men også for ens barn. Hvis du f.eks. ved, at dit barn er glad for Haribo slik, så findes der faktisk en Haribo slik julekalender. 

Så hvis dit barn ikke er til chokolade, men har en stor slikmund, så tøv ikke med at investere i en slik julekalender. 

Den kreative løsning

Hvis du som forældre godt kan lide at bruge ekstra meget tid og energi på at lave en julekalender til dit barn, så kan en kreativ løsning være en god vej at gå. Har du for eksempel måske et barn, som ville få glæde at både slik, men også måske legetøj? Så kunne det være en ide at lave din egen julekalender, men enten 24 låger eller 24 pakker. 

Ideen er altså, at du handler en masse forskellige ting ind. Både legetøj, slik, chokolade, skolesager såsom viskelædere og hvad end man kan finde på. Herefter laver du så din egen julekalender ud af det du har. 

Det kan dog også blive en stor mundfuld og tidskrævende for nogle forældre. Heldigvis hvis du er en forældre, som ved dit barn vil få glæde af en kreativ løsning, men ikke har tiden eller ideerne til selv at lave en, så panik ikke. Der er nemlig forhandlere der tilbyder at man kan lave sin egen julekalender eller skrive sjove tekster bag hver låge. Det eneste du som forældre skal huske her er bare at bestille i god tid, så kalenderen når at komme hjem. 

En kreativ julekalender er en rigtig morsom ide og løsning, både for forældre og barn. Yderligere bliver kalenderen også lidt mere personlig. Dog er der stadig rigtig mange andre gode ideer til julekalendre til børn

En julekalender til dit barn med en bestemt interesse

Et andet godt bud på en julekalender til dit barn i år, kan være en kalender der omhandler nogle af deres bestemte interesser. 

For eksempel hvis du har et ældre barn, der er begyndt at få stor interesse for make up. Så kunne det være en god ide at kigge i magasin, matas osv efter julekalendere hvor hver låge indeholder noget make up. 

På samme vis hvis dit barn har stor interesse for legetøj. Herunder måske Lego, playmobil eller lign. Så  er der massere gode Lego julekalendere samt en masse andre legetøjs kalendere, som dit barn kunne blive glad for. 

Andre alternativer

Hvis du stadig er helt tom for ideer, så er der heldigvis en masse andre gode alternativer, der kunne være en god løsning til dit barn. Der er nemlig alt fra skumfidus til lakrids julekalendre til børn. Hvis dit barn holder af at game, findes der også mange gode julekalendere med spil som minecraft, fortnite osv.

Det kan måske også være at dit barn er kæmpe fan af smykker eller neglelak, og at du som forældre skulle investere i en smykke eller neglelaks julekalender. Der et hav af utallige forskellige slags julekalendere som dit barn kan få i år, og som de nok skal blive glade for. 

Find det du mangler på vandgevær.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 423 produkter fra mere end 48 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 631 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:09:50.

5
Produkttyper
423
Produkter
48
Forhandlere
631
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.