Bedste Nerf Vandpistol: Se top 3 (opdateret maj 2022)

Vandgevær.dk » Alle guides » Vandpistol » Nerf Vandpistol

Du er landet på Vandgevær.dk, det helt rigtige sted at finde Nerf vandpistol. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nerf vandpistol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Nerf Super Soaker XP30 Vandpistol

1: Nerf Super Soaker XP30 Vandpistol

Tilbud: Kun 189.00 119.00 hos Plusshop.dk. Spar 70 kr. / 37 %

Oplev den vandfyldte sjov, der startede det hele! Denne Nerf Super Soaker XP30-blaster er udstyret med den originale lufttryksvandladningsmekanisme, lyse retrofarver og klassisk styling – det er et fantastisk brag fra fortiden for nutidens vandkrigere. Fy… læs mere hos Plusshop.dk >>

Billede af Nerf Super Soaker Roboblaster Vandpistol

3: Nerf Super Soaker Roboblaster Vandpistol

Bedste pris: 499.00 hos CoolStuff.dk

Start vandkrigen uden sidestykke og tag føringen med det samme. Roboblaster fra Nerf er vandpistolen, der får almindelig vandkrig til at blegne til sammenligning, når den sender vandstråler op til 9 meter væk!… læs mere hos CoolStuff.dk >>

Dyreste Nerf Vandpistol på listen er Nerf Super Soaker Roboblaster Vandpistol fra CoolStuff.dk med en pris på 499.00. Billigste udvalgte Vandpistol er Nerf Super Soaker XP30 Vandpistol som du kan købe for 119.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 380 kr. – de 3 Nerf Vandpistol vi har fundet koster i gennemsnit 289 kr.
Ovenstående Nerf Vandpistol data og priser er hentet fra 4 butikker (Plusshop.dk, Proshop.dk, MerchShark, CoolStuff.dk). Alle Nerf Vandpistol tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vandpistol guides:

Fandt du ikke det rigtige Vandpistol blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vandpistol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Vandgevær.dk

Mere med Nerf:

Er du vild med Nerf, men Vandpistol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Nerf: